#1300048 Den Dungen

Verkocht

 

Vrijstaand

Den Dungen

Gelegen in het Brabantse staat deze royale vrijstaande woning met aangebouwde garage op een mooi perceel met veel privacy en een keurig nette tuin. Door de jaren op onderdelen verduurzaamd en met veel liefde onderhouden. De woning kan een upgrade qua modernisering gebruiken.
Het dorp voorziet in een supermarkt, verschillende winkels, horeca, basisscholen en sportverenigingen. Door de landerijen fietst u zo naar ’s-Hertogenbosch en andere omliggende dorpen. Uitvalswegen bereikt u in enkele minuten.

Inhoud 600 m³, woonoppervlakte 118 m², 4 kamers, 3 slaapkamers, overig inpandige ruimte 49 m², perceel 378 m², bouwjaar 1968.

Indeling:

Ruime entree/hal met opgaande trap, meterkast, garderobehoek en deur naar de woonkamer. Royale woonkamer in L-vorm met eet- en zithoek. Ingericht met houtkachel, grote raampartijen en een licht tapijt. Aan de eethoek een deur naar de kelder en een open doorgang naar de keuken.
Keuken met gaskookplaat, afzuigkap, oven, koelkast en dubbele spoelbak. Via de keuken een deur naar de entree voor de achterom. Hieraan grenst de bijkeuken en het toilet. De bijkeuken met witgoed, HR-combiketel en vaste kast. Toilet met fonteintje.

Eerste verdieping:

Ruime overloop met deuren naar de drie slaapkamers, een separaat toilet en de badkamer. De drie slaapkamers (ca. 15m², 12m² en 10m²) zijn allen voorzien van grote kantelramen en een vaste kast. De kleinste slaapkamer heeft een loopdeur naar het plat dak. De badkamer met wastafel in meubel en ligbad met douche.

Tweede verdieping:

Via een vlizotrap boven de overloop op de eerste verdieping bereikt u de zolder. Deze heeft de potentie om tevens als woonverdieping te dienen.

Buitengebeuren:

Het fraaie hoekperceel voorziet in een aangebouwde garage, goede achterom, vijver, zitkuil, zonneluifel aan voor- en achterzijde, privacy en veel groen. De aangebouwde garage met segmentdeur komt u binnen via een loopdeur in de tuin. Garage in L-vorm biedt ruimte voor een auto, berging en werkbank.

Bijzonderheden:

Vrijstaande woning op fraai perceel met veel mogelijkheden.

Lees meer

€ 495.000

10 november

118 m2

600 m3

610 m2

C

Bouwjaar 1968

Zoekt

Appartement

AANGEKOCHT. Den Dungen

Een fijne en duurzame seniorenwoning of appartement. Koop of huur.

Lees meer

€ 350.000 - € 450.000

75 m2 - 125 m2

250 m3 - 400 m3

0 m2 - 0 m2

A