#1300047 Liempde

Heeft

Twee onder een kap

Liempde

Zéér nette en ruime twee-onder-een-kap woning met, tussen de twee bergingen, een fantastische overkapping voorzien van 16 zonnepanelen. Woning gelegen aan een rustige straat in Liempde. Het centrum met haar voorzieningen, de basisschool, sportverenigingen en verschillende speeltuintjes op loopafstand. De A2 richting Eindhoven en ’s-Hertogenbosch bereikt u in enkele minuten.

Inhoud 430m³, woonoppervlakte 143m², kamers 5, slaapkamers 4, gebouwgebonden buitenruimte 40m², externe bergruimte 24m², perceel 320m², bouwjaar 1975.

Indeling:

Entree, ruime hal met toilet, meterkast, garderobehoek en opgaande trap. Net toilet met hangcloset en fonteintje. Woonkamer in L-vorm met open haard, hardhoutenvloer en wanden met schoonmetsel- of stucwerk. Keuken in hoekopstelling zorgt voor een scheiding met de woonkamer. Keuken met fraai RVS-blad en -afwerking en voorzien van de nodige apparatuur. Verder heeft de keuken een tegelvloer, schuifpui naar de tuin en deur naar de bijkeuken. Bijkeuken met achterom, vaste kast en ruimte voor witgoed en vriezer.

Eerste verdieping:

Aan de overloop met opgaande trap de badkamer en drie slaapkamers. Moderne badkamer met inloopdouche, ligbad, toilet, dubbele wastafel in meubel en design radiator. Slaapkamer 1 ca.17m², slaapkamer 2 ca. 14m² en slaapkamer 3 ca. 8m² met vaste kast.

Tweede verdieping:

Aan de overloop de vierde slaapkamer (ca. 17m²) met dakkapel en berg-/machineruimte met CV installatie.

Buiten:

In de, keurig onderhouden, op west gerichte achtertuin, heeft u tussen de twee bergingen een prachtige overkapping. Overkapping voorzien van open haard, aluminium lichtstraat en inbouwspots. Eerste berging met loopdeur naar de oprit, extra groepenkast en omvormer voor de zonnepanelen. Tweede berging met modern toilet. Aan de woning een elektrisch luifel. Via de tuin kunt u ook met een loopdeur naar de oprit. Verzorgde voortuin aan de rustige straat.

Bijzonderheden:

Zeer nette en ruime tweekapper voorzien van prachtige terrasoverkapping. O.a. voorzien van HR++ ramen en zestien zonnepanelen.

In het dorp:
- Verschillende sportverenigingen
- Verschillende winkels
- Verschillende jaarlijkse activiteiten in het dorp voor jong en oud
- Actieve buurtvereniging

Lees meer

€ 479.000

20 september

143 m2

430 m3

320 m2

Bouwjaar 1975

Zoekt

Vrijstaand

Liempde / Oirschot

"Iets meer vogeltjes in de oren en natuur om ons heen." aldus opdrachtgever.

Opdrachtgevers blijven graag in of in de directe omgeving van het voor hen zo fijne dorp Liempde, maar zouden zij dat graag doen op een groter perceel in een vrijstaande woning of woonboerderij, waar zij van meer vrijheid en natuur kunnen genieten.

Genoemde prijs is bedoeld als richtprijs.

Lees meer

<€ 750.000

150 m2 - 200 m2

0 m3 - 0 m3

>750 m2

A+