#1300046 Boxtel, Munsel

Verkocht

 

Twee onder een kap

Boxtel, Munsel

Een unieke twee-onder-een-kap woning op een rustige locatie vooraan in de wijk Munsel in Boxtel. Deze woning valt direct op in het straatbeeld. De uitbouw aan de achterzijde dient als tuinkamer en zorgt voor de perfecte verbinding met de tuin. Verder zijn alle voorzieningen, het NS-station, het centrum van Boxtel en de A2 snel te bereiken.

Inhoud 575m³, woonoppervlakte 180m², 6 kamers, 4 slaapkamers, gebouwgebonden buitenruimte 12m², externe bergruimte 7m², perceel 223m², bouwjaar 1990.


Indeling:

Entree/hal met opgaande trap, meterkast, toilet met fonteintje, schuifdeur naar de bijkeuken en deur naar woonkamer. Zeer sfeervolle lichte woonkamer met prettige kenmerken zoals en-suite deuren naar zowel de keuken als de tuinkamer, openslaande deuren naar de tuin (met screen), eikenhouten vloer en houtkachel. De keuken is in hoekopstelling en biedt voldoende ruimte voor een grote eettafel en vrij zicht op het speeltuintje en groen aan de overkant. De multifunctionele tuinkamer met eveneens openslaande tuindeuren, inbouwspots en een bergkast. Vanuit de tuinkamer ook een deur naar de bijkeuken. Deze compleet vernieuwde bijkeuken is voorzien van een groot wandmeubel met veel kastruimte, werkblad, spoelbak met close-in boiler, witgoedaansluitingen en ruimte voor een vriezer.


Eerste verdieping:

Overloop met deuren naar drie slaapkamers, badkamer, berging (4m²), stookruimte en opgaande trap. Twee grote slaapkamers van 13m2 en een slaapkamer van 8m2. Aan de achterzijde beschikken ze over elektrische screens. Badkamer met ruime inloopdouche, ligbad, hangcloset, wastafel, wandmeubel en designradiator. Stookruimte met mechanische ventilatie en HR-combiketel.


Tweede verdieping:

De overloop op deze verdieping dient als entree naar de master-bedroom. In de slaapkamer van bijna 30m² valt veel licht naar binnen door de glazen pui met dubbele deuren naar het balkon. Verder op deze verdieping de inloopkast (5m²) via een deur in de slaapkamer. Overloop en slaapkamer zijn voorzien van een eikenhouten vloer zoals de begane grond.


Buiten:

De openslaande deuren in de woon- en tuinkamer zorgen voor een directe verbinding met de gezellige en rustige tuin. De tuin is voorzien van een houten berging met elektra en een achterom aan de zijkant van het perceel. Aan de voorzijde van de woning een fijn speeltuintje in het groen en voldoende openbare parkeergelegenheid. Weinig doorgaand verkeer en toch vooraan in de wijk gelegen.


Bijzonderheden:

Unieke woning door de bijzondere architectuur met fraaie op- en aanbouw.
Voldoende mogelijkheden tot levensbestendig maken of extra slaapkamers te creëren door groot woonoppervlak.
Onderhoudsvrij dak door koperen afwerkingen en afvoeren.
Bijkeuken en tuinkamer in 2020 volledig gerenoveerd.
Voorzien van eigen oprit.
Energielabel C.

Lees meer

€ 538.000

14 april

180 m2

575 m3

223 m2

Munsel

C

Bouwjaar 1990

Zoekt

Vrijstaand

AANGEKOCHT Boxtel en Lennisheuvel

Een vrijstaande woning of woonboerderij, rustig gelegen aan de rand van of in het buitengebied van Boxtel of Lennisheuvel. Woning mag instap-klaar zijn, of met financiële ruimte voor een verbouwing.

Lees meer

€ 650.000 - € 800.000

150 m2 - 200 m2

0 m3 - 0 m3

750 m2 - 1.000 m2

A