#1300045 Boxtel, Lennisheuvel

Heeft

Vrijstaand

Boxtel, Lennisheuvel

Grote vrijstaande woning met aangebouwde garage en fraaie uitbouw op mooi perceel. Deze keurig onderhouden, qua inrichting ietwat verouderde woning staat in het gezellige kerkdorpje Lennisheuvel met haar basisschool, kinderopvang, bakker, lunchroom en groenteboer. Gelegen op fietsafstand van het NS-station en het centrum van Boxtel. De A2 en de Campina bereikt u ook in enkele minuten.

Inhoud 920m³, Woonoppervlakte 215m², overig inpandige ruimte 44m², 8 kamers, 5 slaapkamers, gebouw gebonden buitenruimte 30m², perceel 768m², bouwjaar 2001

Indeling:

Entree/hal met garderobe, meterkast en opgaande trap. Via een deur komt u uit in de woonkamer. Hier treft u direct een eethoek met open doorgang naar de fraaie uitbouw met zithoek en de keuken. Aan de voorzijde van de woning zijn twee kamers gecreëerd. Eén is een ruime slaapkamer met erker, de ander een speelkamer. De wanden van deze twee kamers zijn gemakkelijk te verwijderen waardoor de originele woonkamer weer ontstaat. Keuken in hoekopstelling met gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, oven en magnetron. Via keuken naar bijkeuken. In de bijkeuken toilet met hangcloset en fonteintje, voorraadkast en deur naar garage. Garage met elektrische roldeur en grote bergzolder. Via garage naar kantoorruimte aan achterkant van de garage zodat u de tuin in kijkt.

Eerste verdieping:

Overloop met separaat toilet, airco in het trappenhuis en deuren naar de drie slaapkamers en badkamer. Ouderslaapkamer aan voorzijde woning met vaste kasten (ca. 24m²). Twee slaapkamers aan achterzijde (beide ca. 12m²). Badkamer met inloopdouche, ligbad en wastafel in meubel.

Tweede verdieping:

Ruime tweede verdieping met technische ruimte en vijfde slaapkamer.

Buitengebeuren:

Leuke achtertuin op zuid op ruim perceel, met veel privacy, grote veranda aan de woning en een leuk dierenweitje. Langs de woning een brede achterom en aan voortuin onderhoudsvriendelijk aangelegd met oprit voor 3 auto’s.

Lees meer

€ 800.000

6 april

215 m2

920 m3

768 m2

Lennisheuvel

Bouwjaar 2001

Zoekt

Bouwperceel

Boxtel - Bouwgrond / sloopwoning

Een perceel voor nieuwe woning of complete renovatie van de bestaande woning. Graag met ruimte voor ruime garage en mantelzorgwoning.

Lees meer

€ 400.000 - € 600.000

>175 m2

0 m3 - 0 m3

>750 m2