#1300043 Liempde

Verkocht

 

Twee onder een kap

Liempde

Algemeen:
Zeer ruime, verduurzaamde en doorlopend gemoderniseerde twee-onder-een-kap woning met aangebouwde garage. Deze leuke gezinswoning staat in Liempde op loop- en fietsafstand van alle winkels, sportclubs en de basisschool. Ook de A2 en Boxtel met het NS-station bereikt u binnen enkele minuten.

Inhoud 500m³, woonoppervlakte 132m², 6 kamers, 4 slaapkamers, aangebouwde garage 18m², perceel 219m², bouwjaar 1986.

Indeling:
Entree, hal met modern toilet, meterkast, garderobehoek, opgaande trap naar eerste verdieping en deur naar de woonkamer. Woonkamer met ruimte voor een zithoek, eettafel, trapkast, schuifpui naar de tuinkamer en met aan straatzijde de open keuken. Twee vensters in de zijgevel zorgen voor extra lichtinval. Keuken in hoekopstelling voorzien van gaskookplaat met afzuigkap, combimagnetron, vaatwasser, koelkast en extra hoekmeubeltje. De sfeervolle tuinkamer in de uitbouw met lichtkoepel, schuifpui naar de achtertuin en deur naar de aangebouwde garage. Met uitzondering van de garage is de gehele begane grond voorzien van een mooie laminaatvloer met vloerverwarming en zijn de wanden en plafonds voorzien van stucwerk.

Eerste verdieping:
Overloop, badkamer en drie slaapkamers. Ruime slaapkamers van vergelijkbare grootte en allen voorzien van een airco. Badkamer met dubbele wastafel, leuke schapruimte wandmeubel, ligbad, hangcloset en douche.

Tweede verdieping:
Ruime voorzolder met de mechanische ventilatie, omvormer voor de zonnepanelen, witgoedaansluitingen, HR-combiketel en vlizotrap naar bergzolder. Witgoed is netjes weggewerkt in een lage kast met wastafeltje. Een grote vaste kastenwand scheidt de voorzolder van de vierde slaapkamer met raam in de zijgevel, veel bergruimte achter de knieschotten.

Buiten:
Leuke voortuin en een ruime oprit naar de openslaande deuren van de aangebouwde garage. Naast de deur naar de tuinkamer heeft de garage ook een loopdeur naar de achtertuin. Bijzonder sfeervolle achtertuin met veel groen, veel privacy en een erg mooie, aan de garage aangebouwde veranda van ca. 13m². De woning is gelegen aan een ruim opgezette straat met veel groen, een leuk speelplein en voldoende parkeerruimte.

Bijzonderheden:
De woning is doorlopend gemoderniseerd, onderhouden en verduurzaamd.
2016: Elektrische installatie
2017: Zonnepanelen (15 stuks)
2020: HR-combiketel
2020: 2x Airco
2022: Schilderwerk buiten
2022: Airco
De woning is volledig voorzien van dubbelglas en goed geïsoleerd.

Lees meer

€ 465.000

16 februari

132 m2

500 m3

219 m2

Oude Dijk

Liempde

C

Bouwjaar 1986

Zoekt

Woonboerderij

AANGEKOCHT, LIEMPDE en omgeving

Tweekapper of vrijstaande woning met ruimte voor het gezin en om paarden aan huis te houden.
(€700.000,- is richtprijs)

Lees meer

<€ 700.000

>150 m2

0 m3 - 0 m3

>3.000 m2