#1300040 Boxtel, Munsel.

Verkocht

 

Tussenwoning

Boxtel, Munsel.

Moderne, ruime en duurzame woning uit 2005 met carport en schuur.
Aan de rand van Boxtel ligt de relatief jonge wijk ‘In Goede Aarde’. Hier staat deze moderne, duurzame en speels opgezette tussenwoning met vijf kamers, een carport, schuur en vrij uitzicht naar groen.
Haar perfecte isolatie, de zonneboiler, zonnepanelen en warmtepomp met koelingsfunctie staan in combinatie met alle screens en zonneluifel garant voor lage maandlasten en alle comfort in elk jaargetijde.
Bij dit comfort, de moderne inrichting, het vele licht in de leefruimtes en leuke tuin op het zuidwesten zult u zich direct thuis voelen op deze mooie plek.
De woning is gelegen aan een breed opgezette straat met uitzicht over een groene weide en voldoende parkeerplaatsen.

Inhoud 525m³, woonoppervlakte 146m², 5 kamers, 4 slaapkamers, carport 32m² waarvan schuur 5m², perceel 230m², bouwjaar 2005.

Indeling
Bij binnenkomst geeft de hal je toegang tot de perfect afgewerkte woonkamer. Door de grote pui met openslaande tuindeuren en raampartijen, die een leuke verbinding geven met buiten en met de keuken, komt er een enorme hoeveelheid licht binnen.
De keuken ligt eigenlijk “om het hoekje”, maar staat sterk in contact met de woonkamer en tuin door haar grote glazen pui met loopdeur. Het betreft een ruime woonkeuken met trapkast en modern meubel met wandmeubel voorzien van alle apparatuur.
Op de begane grond verder een portaal met toiletruimte, een technische ruimte met de warmtepomp en de opgaande trap.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping, de overloop, twee slaapkamers met uitzicht op de tuin en grote raampartijen met screens. De moderne, strakke badkamer is voorzien van een douche, bad, hangcloset en wastafel in meubel.

Tweede verdieping
Tweede verdieping met overloop, wederom twee slaapkamers met uitzicht op de tuin en grote raampartijen met screens. Werkruimte met de witgoedaansluitingen WTW installatie en zonneboiler.

Tuin
Netjes ingerichte tuin op het zuidwesten met terras, grote carport en schuur. Vanuit de tuin, die aan de voorkant gelegen is, maar door de indeling op het perceel erg veel privacy heeft, kijk je weg in het groen aan de overkant van de straat.

Algemeen
Betreft een moderne, instapklare en duurzame woning met lage maandlasten en alle comfort.
Perfect geïsoleerd en voorzien van zonneboiler, 19 stuks zonnepanelen, WTW installatie en warmtepomp met koelfunctie. De ramen en puien in woonkamer zijn voorzien van screens, de pui bij de keuken heeft een terras breed luifel.
Schilderwerk buitenzijde gedaan in juni 2020.

Aanvaarding van woning bij voorkeur zomer/najaar 2022 maar kan eerder in overleg.
Voor meer informatie bel/app op 06-51498641.
Anjo van der Heijden WoonBox Makelaardij,

Lees meer

€ 398.000

12 juli

146 m2

525 m3

230 m2

Huygensstraat

Munsel

Bouwjaar 2005

Zoekt

Twee onder een kap

Boxtel

** Reeds gevonden ** Nieuwbouwwoning met garage.

Lees meer

<€ 475.000

>150 m2

>500 m3

>200 m2