Aanbod | WoonBox Makelaardij

Aanbod

Omdraaien Tussenwoning

Boxtel

Ruime, geschakelde tussenwoning van maar liefst 500m3 met oprit, 6 kamers en een serre. De woning heeft op de begane grond een handige werk-/kantoorruimte en een inpandige schuur aan de opritkant. Zeer nette woning, perfect onderhouden.

€ 329.000
Bekijk

Vraag

Omdraaien
Vrijstaand

Boxtel

Vrijstaande woning of twee-onder-een-kap woning in buitengebied of rand van Boxtel. Voorkeur wijk Kasteren, Langenberg, buitengebied LIempde aan de kant van Boxtel, buitengebied Gemonde aan de kant van Boxtel. Vrij uitzicht is een pre.

<€ 500.000
Bekijk

U wilt (nog)niet op Funda, begin dan met Verkoop & Vind.

Verkoop en Vind

Uw eigen makelaar maakt een “Aanbod-Vraag-Combinatie” voor u op Verkoop & Vind. Hij of zij combineert hiervoor het aanbodprofiel van uw huidige woning mét het vraagprofiel van een woning zoals u die zoekt. Vraag het uw makelaar en ga aan de slag.

Waarom Verkoop & Vind.

Juist in een krappe woningmarkt stellen woningeigenaren de verkoop van hun eigen woning uit omdat er geen geschikte woning aangeboden wordt. Gevolg, nog meer krapte. Met Verkoop en Vind hoeft u niet af te wachten en kunt u op een discrete manier, eerder aan de slag. Vertel het uw makelaar.

  • Meer aanbod.
  • Discreet en dynamisch.
  • U houdt zelf de regie.