#1300028 Boxtel, Munsel.

Verkocht

 

Tussenwoning

Boxtel, Munsel.

Moderne ruime tussenwoning met achtertuin op zuid, een ruime stenen schuur van 13m² en achterom. Aantrekkelijke ligging in de jonge wijk 'In Goede Aarde' (Munsel) aan een rustige straat met parkeerruimte voor de deur en aan de achterzijde grenzend aan een groen voorziening met speeltuin.

Inhoud: 425m³
Woonoppervlak: 125m²
Kamers: 5
Slaapkamers: 4
Schuur: 13m²
Perceel: 174m²
Bouwjaar: 2005

Indeling.
Entree, gang met meterkast en toiletruimte. Aan de voorzijde van de woning de half- open keuken met het keukenmeubel in hoekopstelling van alle inbouw apparatuur. Praktische vaste kast onder de trap.
Uitgebouwde woonkamer met een grote pui en openslaande deuren naar de zonnige achtertuin. De gehele begane grond is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming en de wanden en het plafond zijn uitgevoerd met fraai stucwerk. De plinten zijn in de muur verwerkt.

Verdieping.
Overloop, 3 slaapkamers en een ruime badkamer met bad/ douche combinatie, wastafel en 2e toilet.

Verdieping 2.
Vaste trap naar de tweede verdieping met een grote dakkapel waardoor eigenaar een extra slaap- werkkamer heeft kunnen creëren. Ruime overloop met eveneens een gedeelte van de dakkapel.
HR combiketel, WTW installatie en witgoedaansluitingen.

Buiten.
Voldoende parkeerplaatsen in de ruim opgezette straat.
Zonnige achtertuin ca.13m diep met een terras breed luifel, een compleet in spouw gemetselde schuur, overdekte achterom. Aan de achterzijde grenst de woning aan een groenvoorziening met daarin een speeltuin.

Algemeen: -100% geïsoleerd en voorzien van een WTW installatie. -Rustig gelegen. -Diepe achtertuin op zuid. -Ruime stenen schuur in spouw met overdekte achterom.

Lees meer

€ 299.000

15 april

125 m2

425 m3

174 m2

Vaandrig 24

Munsel

A

Bouwjaar 2.005

Vraag

Vrijstaand

Gemonde

** Een vrijstaande woning in Gemonde is reeds gevonden **

Lees meer

<€ 450.000

>150 m2

>450 m3

>400 m2